Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-denhaag.nl


  Helderzienden uit Den Haag kijken live in de kaarten en beantwoorden uw vragen
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Lynn
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-denhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  Lieve Lynn, vanochtend elkaar gesproken en ons begroeting ging al goed ;).
Je zag wat er speelde tussen mij en B. En zag ook uiteindelijk dat die andere vrouw van toneel zou verdwijnen en dat het nog een kwestie van tijd is. Ik weet nu dat het zijn proces is en dat hij steeds meer aan haar gaat irriteren. Ik hou me daar aan vast.
Geweldig hoe jij onze gesprekken zag en ook haar. Je sloeg echt de spijker op zijn kop. Ondanks de vervelende situatie wat hebben we er samen om gelachen. Nu hopen dat ik snel weer bericht van hem krijg en dat we eindelijk een keer voorruit mogen gaan.
Nogmaals bedankt .
Groetjes Bianca.




Ervaring van Bianca met helderziende Lynn   Ervaring van Bianca met helderziende Lynn   Ervaring van Bianca geplaatst op 15 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  Lieve Lynn, even een bedankje voor jou. Omdat je zo heerlijk nuchter en direct bent maar wel to the point. Je geeft met humor een helder antwoord. Heel fijn om jou even kort te bellen om daarna gerustgesteld te zijn dat het antwoord klopt.
Liefs, S.




Ervaring van S met helderziende Lynn   Ervaring van S met helderziende Lynn   Ervaring van S geplaatst op 11 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  Ze heeft me echt heel mooi consult gegeven.
Ze wist precies te vertellen wat er op dit moment in m'n leven speelt zonder dat ik haar daar iets over hoefde te vertellen.
Ik hoop ook dat de rest uitkomt.
Bedankt lieve Lynn.




Ervaring van Anoo met helderziende Lynn   Ervaring van Anoo met helderziende Lynn   Ervaring van Anoo geplaatst op 27 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  Ze zag de situatie heel goed en stelde mij gerust.
Ik ga haar in de toekomst zeker opnieuw bellen.




Ervaring van Magalie met helderziende Lynn   Ervaring van Magalie met helderziende Lynn   Ervaring van Magalie geplaatst op 25 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  Lieve Lynn,

Ben blij jou vandaag eindelijk weer gesproken te hebben. Klinkt erg cliché, maar jij bent echt erg goed. Alles wat je voorspelt komt uit. Je zegt wat je ziet of doorkrijgt en windt er geen doekjes om. Liefs S.




Ervaring van S met helderziende Lynn   Ervaring van S met helderziende Lynn   Ervaring van S geplaatst op 17 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  Lieve Lyn,
Gisteren met jou gesproken. Het ging op een bizarre manier. Je hebt uitgelogd maar toch kreeg jij mij aan de lijn. Was een super consult. Alles wat je zei, was waar. Was een fijne consult. Veel gelachen en ik kreeg zelf kippenvel van je en voor mij betekent dat "de waarheid" zeggen. Ik wacht op smart op de voorspellingen. Ik bel je zeker terug en zodra wat uitkomt, laat ik je weten. Wil je vaker online komen? ;).




Ervaring van Nelly met helderziende Lynn   Ervaring van Nelly met helderziende Lynn   Ervaring van Nelly geplaatst op 30 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  Hoi lieve Lynn. Jij bent echt steengoed. Spijker op de kop. Tijd geleden kreeg ik een consult van jou waarin je aangaf hoe het een en ander zou gaan lopen. Nu loslaten want er gaat iets beters komen. Je zag de nieuwe persoon, zijn familie, karakter en nog veel meer. Hoe dan? Je zei ik zie heel veel contact via facebook chat. Je omschreef hoe het zou gaan lopen. Aangezien er bijna nooit facebook activiteit is (alleen whatsapp) was het moeilijk te plaatsen. Maar. het is exact zo gelopen zoals jij maanden geleden gezien hebt. Totaal onverwachts een super leuke ontmoeting, hele andere normen en waarden, lieve warme persoonlijkheid en zoveeel contact via facebook chat haha. Ongelooflijk Lynn, je bent een zo ontzettend goed. En een super lieve vrouw. Dit moest echt even gezegd worden, want ik sta echt versteld van jouw prachtige gave. Miljard sterren . xxxx.




Ervaring van Anoniem met helderziende Lynn   Ervaring van Anoniem met helderziende Lynn   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  Beste Lynn.

Lynn is 1 van de beste mediums. Ze had dingen voorspeld die kort zijn uitgekomen. We hebben een erg leuk gesprek gehad en nu en dan eens om bepaalde dingen gelachen.




Ervaring van anoniem met helderziende Lynn   Ervaring van anoniem met helderziende Lynn   Ervaring van anoniem geplaatst op 27 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  Lynn, Zo'n leuke vlotte gesprekken. Je gaat direct mee in de kern, je bent een kracht die mensen goed laten rechtstaan midden in een orkaan. En je toont een heel klein beetje toekomst van de vruchten die je krijgt met wat je nu doet.
Jij bent een toffe vrouw met veel humor.




Ervaring van Marie met helderziende Lynn   Ervaring van Marie met helderziende Lynn   Ervaring van Marie geplaatst op 23 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  Beste Lynn,
Ik had u gisteren gecontacteerd en u zei dat ik binnen de maand terug contact zou hebben en was dezelfde dag nog gebeurd . U bent voortreffelijk goed , ik had de hoop al een beetje opgegeven en u hebt mij daar een boost in gegeven . Doe zo verder Lynn je bent een engel X.




Ervaring van N met helderziende Lynn   Ervaring van N met helderziende Lynn   Ervaring van N geplaatst op 16 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  Lynn, je bent en blijft een topper. Letterlijk alles is waar. Tip: kom vaker online.




Ervaring van Sandra met helderziende Lynn   Ervaring van Sandra met helderziende Lynn   Ervaring van Sandra geplaatst op 14 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  Lieve Lynn, super concreet en duidelijk. Gewoon zeggen waar het op staat maar wel met een lach. Je bent het waard om te bellen.




Ervaring van Sascha met helderziende Lynn   Ervaring van Sascha met helderziende Lynn   Ervaring van Sascha geplaatst op 14 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  lieve Lynn,

heb je zojuist gesproken, alles wat je zei klopte als een bus en nu wacht ik met smart op die mooie ommekeer.

jij zit altijd goed. :-)))).




Ervaring van .. met helderziende Lynn   Ervaring van .. met helderziende Lynn   Ervaring van .. geplaatst op 8 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  lieve lieve lynn,

Ik heb je vandaag gesproken.
de dingen die je vertelde kon je niet weten. de eerste dingen zijn al uitgekomen.
wat jij vertelde aan mij in verleden is tot nu toe altijd nog uitgekomen, yess.
dank je wel topper.




Ervaring van lieke met helderziende Lynn   Ervaring van lieke met helderziende Lynn   Ervaring van lieke geplaatst op 6 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  Oh, lieve Lynn, wat ben je toch goed. Alles wat je vertelt klopt als een bus . Proficiat. Ook is het een plezier je te bellen, altijd heel vrolijk.




Ervaring van E. met helderziende Lynn   Ervaring van E. met helderziende Lynn   Ervaring van E. geplaatst op 24 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  Lieve Lynn
Wat ben ik blij dat ik jou weer gesproken heb, je bent het lichtje in de duisternis. het toertje in de droogkast en uitgegooid worden, zal ik onthouden. ineens was de pijn weg. Wat een prachtige dame ben jij. Ik wil je even laten weten, was ik vergeten dat ik zo een liedje heb dat ik laat afspelen, "my baby you" van Marc Anthony,het mooie nummer (kwam op mijn pad en gaf de klik). stuur ik met heel veel liefde door, het komt aan hoor, ook de muziek die jij laat spelen komt aan, onvoorwaardelijk verbonden door het draadje des leven, en gevuld met liefde die alles overstijgt, die alleen voelbaar is voor diegene die uitverkoren zijn. Alles komt terecht, voor ons allemaal, geniet van het komende weekend, dat zal heel mooi worden. Ik hou je op de hoogte, als er hier mooie veranderingen aankomen. Dank je wel om de mooie woorden die je me gaf en het rondje droogkastdraaien, hilarisch, je bent één van die grote dames op deze lijn, waar ik graag die babbel mee doe. Niets is mooier dan op dezelfde golflengte zitten en bevestiging krijgen dat wat je voelt ook zo is.
Heel veel warme groetjes
krista.




Ervaring van krista met helderziende Lynn   Ervaring van krista met helderziende Lynn   Ervaring van krista geplaatst op 4 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  Lieve lynn,
Ik heb jou eergister gesproken.onvoorstelbaar, het eerste is gister al uitgekomen. je zei dingen die niemand kon weten. Jou consult heeft mij zo goed gedaan.
Dikke knuf,.




Ervaring van nicole met helderziende Lynn   Ervaring van nicole met helderziende Lynn   Ervaring van nicole geplaatst op 31 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  Lieve Lynn, nogmaals heel erg bedankt voor het super consult. Je bent een lieverd. TOP X.




Ervaring van Conny met helderziende Lynn   Ervaring van Conny met helderziende Lynn   Ervaring van Conny geplaatst op 23 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  Lieve Lynn,

wil je langs deze weg laten weten dat je er helemaal dicht bij zat. profiel is goedgekeurd en ik mag starten. Dank je wel voor deze mooie woorden, nu nog het andere deeltje happy together
nog en dat laat ik je ook weten als het zover is.
Ik stuur je heel veel licht en liefde toe.
Namasté
krista.




Ervaring van krista met helderziende Lynn   Ervaring van krista met helderziende Lynn   Ervaring van krista geplaatst op 8 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  Lieve Lynn, woensdag 2 maart heb ik u gesproken. En wat een indruk heeft dat gesprek op mij gemaakt. Ik belde u omdat ik heel toevallig uw plaatje met Volg Je Hart op deze site zag. In de hoop dat u door zou kunnen komen met de waarheid en adviezen. En ja dat heeft u volledig waargemaakt. Zonder een naam of informatie te geven begon u aan een stuk door te vertellen over de situatie. Ik stond versteld, wat een super medium. U gebruikte ook letterlijke uitspraken die door hem gezegd zijn, zoals Je Kunt Me Niet Overhalen. Ongelooflijk, ik ben echt ontzettend onder de indruk van uw prachtige gave lieve Lynn. Dank u voor de lieve woorden, het delen van uw SUPER gave en de bevestiging. Tot heel snel. Liefs xxx.




Ervaring van anoniem met helderziende Lynn   Ervaring van anoniem met helderziende Lynn   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  fijne avond Lynn.
Jij bent een van de weinige prachtige mensen op deze lijn.

hoewel we op dezelfde golflengte zitten, mag het niet zijn.

Ik bel je in de loop van volgende week nog even terug,

Namasté
krista.




Ervaring van krista met helderziende Lynn   Ervaring van krista met helderziende Lynn   Ervaring van krista geplaatst op 24 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  Wauw wauw wauw je bleef het volhouden. Je zei het en lag het de laatste keer heel duidelijk in de kaarten. Me grootste wens komt uit dit jaar yesssss.




Ervaring van Je weet wel wie x met helderziende Lynn   Ervaring van Je weet wel wie x met helderziende Lynn   Ervaring van Je weet wel wie x geplaatst op 9 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  He Lynn, bedankt voor het fijne gesprek. Je weet vast wel wie er net weg viel ;). liefs 'Miep'.




Ervaring van Miep met helderziende Lynn   Ervaring van Miep met helderziende Lynn   Ervaring van Miep geplaatst op 6 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  Lieve lynn,
Alles wat jij voorspelt hebt is uitgekomen.ik heb idd een relatie met hem gekregen zoals jij zei dat zou gaan gebeuren. We wonen nu inmiddels ook samen zoals je zei.
En op werkvlak had je ook gelijk die ebe collega is ontslagen en ik heb zijn functie toegewezen gekregen.
Super Lynn. Ik bel je snel weer.




Ervaring van elisabeth met helderziende Lynn   Ervaring van elisabeth met helderziende Lynn   Ervaring van elisabeth geplaatst op 21 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  Lieve Lynn,
Toppie. Meerdere voorspellingen die je voor me deed zijn uitgekomen. Dank je wel. Alle goeds voor 2016. Lynn je bent super Tof.




Ervaring van Ciska met helderziende Lynn   Ervaring van Ciska met helderziende Lynn   Ervaring van Ciska geplaatst op 30 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  lief wijvie,

dank je voor je steun en geduld;). In wat onzekere tyden ondanks de Zon hehe.

Blij dat je er altyd voor me bent als ik t weer even moeilijk heb in deze onrustige tyd.

Wens je al het goede voor de kerst en wens je een super liefdevol en gelukkig 2016 op allerlei gebieden.
Dikke pakkerd
Yo.




Ervaring van Yolanda met helderziende Lynn   Ervaring van Yolanda met helderziende Lynn   Ervaring van Yolanda geplaatst op 24 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  Lynn is 1 van de beste mediums. Ze had dingen voorspeld die kort zijn uitgekomen. Ze is een topper, en heb goede vooruitzichten.kortom ze is een telefoon waard.




Ervaring van Blij geval met helderziende Lynn   Ervaring van Blij geval met helderziende Lynn   Ervaring van Blij geval geplaatst op 24 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  Wat een super gesprek, consult voorspelling. Ik ben helemaal blij.
Lieve Lynn bedankt hiervoor.
Ik wens je een goed 2016 en natuurlijk eerst mooie Kerstdagen.
Groetjessss van B.




Ervaring van B. met helderziende Lynn   Ervaring van B. met helderziende Lynn   Ervaring van B. geplaatst op 23 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  Ik bel je gauw weer op. en je hebt me bevestiging gegeven.




Ervaring van n met helderziende Lynn   Ervaring van n met helderziende Lynn   Ervaring van n geplaatst op 28 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  Hoi Lynn, het was weer fijn om met je te praten. Je bent een topper en ik hou je zeker op de hoogte. Je bent een topper.




Ervaring van Conny met helderziende Lynn   Ervaring van Conny met helderziende Lynn   Ervaring van Conny geplaatst op 26 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  Lieve Lynn, vorige week je voor de eerste keer gebeld. Ten einde raad, je vertelde me dat alles volgende week wordt opgelost. Ik moet je vertellen het is inderdaad opgelost. je bent echt goed.
Je bent een schat van een vrouw om mee te praten en je bent gewoon goed in wat je doet.
Je hoort me zeker terug hoor, bedankt voor alles.




Ervaring van Christa met helderziende Lynn   Ervaring van Christa met helderziende Lynn   Ervaring van Christa geplaatst op 26 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  Super super bedankt met alles zat je juist zijn al meerdere voorspellingen uitgekomen :).
Hou je op de hoogte.
Liefs X Ram. je weet wel wie.




Ervaring van Ram met helderziende Lynn   Ervaring van Ram met helderziende Lynn   Ervaring van Ram geplaatst op 15 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  Lieve Lynn.

Je voorspellingen zijn weer uitgekomen je bent echt super goed.
Bel je snel.
Liefs M.




Ervaring van M met helderziende Lynn   Ervaring van M met helderziende Lynn   Ervaring van M geplaatst op 31 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  Lynn!!! Jaaaa je voorspellingen zijn weer allemaal uitgekomen. Joehoe. Bel je snel!.




Ervaring van topper!! met helderziende Lynn   Ervaring van topper!! met helderziende Lynn   Ervaring van topper!! geplaatst op 28 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lynn
  Ervaring met helderziende Lynn
  Lieve Lynn,

Oneindige dankbaarheid overspoelt mijn hart voor je geruststellende woorden. Ik wacht nog even af, en hou je op de hoogte van de afloop.
Je bent gezegend met deze mooie gave, dank je.
J.




Ervaring van J. met helderziende Lynn   Ervaring van J. met helderziende Lynn   Ervaring van J. geplaatst op 4 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-denhaag.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-denhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-denhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-denhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden