Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-denhaag.nl


  Helderzienden uit Den Haag kijken live in de kaarten en beantwoorden uw vragen
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Kiki
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-denhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Dag Kiki, ik heb je een tijdje geleden gesproken en ik wil je nu laten weten dat alles is uitgekomen. Je bent een fantastisch medium en een fijn mens, ik bel je zeker terug.




Ervaring van P. met helderziende Kiki   Ervaring van P. met helderziende Kiki   Ervaring van P. geplaatst op 25 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Hallo Kiki, je bent een heel lieve vrouw met een lieve stem. Dank u voor het mooie consult. Annick.




Ervaring van annick met helderziende Kiki   Ervaring van annick met helderziende Kiki   Ervaring van annick geplaatst op 24 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Lieve Kiki.
Ik heb je vorige week mogen spreken. ongelooflijk wat een uitzonderlijk unieke mooie en sterke gave heb je. Ik ben nog steeds sprakeloos. Ik had er allemaal geen geloof meer in, maar werkelijk zonder dat ik je iets moest zeggen (buiten een naam) kreeg je heel duidelijke beelden door. Beelden die jou misschien niet onmiddellijk iets zeiden, maar voor mij wel heel duidelijk als signaal om te beseffen dat ik niet anders kon dan je te geloven en dan vertrouwen te hebben in de situatie en jou. Ik snap niet hoe je het doet, maar je kan iets heel unieks en waardevol. Ik hoop dat iedereen bij jou terecht komt voor eerlijke duidelijke en correcte inzichten en voorspellingen. Werkelijk alles wat je zei loopt nu zoals je voorspelde.

Ik ben je heel dankbaar voor alles.
X.




Ervaring van elke met helderziende Kiki   Ervaring van elke met helderziende Kiki   Ervaring van elke geplaatst op 27 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Zo lief. Zo puur. Zo eerlijk. Dank je wel voor alles. Liefs xx.




Ervaring van Anoniem met helderziende Kiki   Ervaring van Anoniem met helderziende Kiki   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Prachtig consulent. Whawh wat een eerlijkheid. Schitterende , mooie warme persoon die alles haarfijn voelt en ziet. Tot binnenkort.




Ervaring van E met helderziende Kiki   Ervaring van E met helderziende Kiki   Ervaring van E geplaatst op 19 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Wow. Dankjewel Kiki, super mooi.




Ervaring van Beryl met helderziende Kiki   Ervaring van Beryl met helderziende Kiki   Ervaring van Beryl geplaatst op 11 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Kiki je bent geweldig en toen ik je de naam van mijn vriendin vertelde begreep je ook waarom het een persoon is waar je niet kwaad op kunt zijn . zonder dat ik je meer vertelde omschreef je haar dus ik ben er gerust in dat jij zegt dat de vriendschap tussen haar en mij weer goed komt.




Ervaring van Sabrina met helderziende Kiki   Ervaring van Sabrina met helderziende Kiki   Ervaring van Sabrina geplaatst op 4 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Je gaf een mooie reading, heel zuiver, zonder oordeel en het verraste me dat je dingen doorkreeg waar ik je niets over had gezegd. Jij slaat spijkers met koppen. Bedankt voor je goede raad, ik kan er rust door vinden.




Ervaring van Roos met helderziende Kiki   Ervaring van Roos met helderziende Kiki   Ervaring van Roos geplaatst op 27 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Kiki je bent een schat. Hoop zo dat dit hem eindelijk is, en dat deze twee Maagden, een mooie toekomst tegemoet gaan. Liefs Daniella .




Ervaring van Daniella met helderziende Kiki   Ervaring van Daniella met helderziende Kiki   Ervaring van Daniella geplaatst op 27 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Kiki. Bedankt, sorry dat ik wegviel. Zo fijn om je te spreken en tot nu toe is alles uitgekomen. Ik bel je snel teug. X .




Ervaring van J met helderziende Kiki   Ervaring van J met helderziende Kiki   Ervaring van J geplaatst op 28 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Kiki, ik bel jou al enkele jaren al is het niet dikwijls. Jij hebt altijd gelijk gehad op alles, jij bent duidelijk en krachtig, de beste op deze lijn echt wel. Na een gesprek met jou ben ik altijd een ander mens x danku.




Ervaring van Anoniem met helderziende Kiki   Ervaring van Anoniem met helderziende Kiki   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Kiki, al meer dan twee jaar ben ik in contact met jou. Jij bent supergoed in wat je doet. Alles is uitgekomen. Jij hebt mij door de allerzwaarste periodes in mijn leven doorgeholpen. Je bent echt een vriendin geworden waar ik altijd op terug kan vallen. Binnen een kleine maand gaan ik en Wim trouwen en dat is een groot deel aan jou te danken. Ik kn je noet genoeg bedanken. JIJ BENT HET BESTE MEDIUM VAN IEDEREEN. Dankje voor alles.




Ervaring van Petra met helderziende Kiki   Ervaring van Petra met helderziende Kiki   Ervaring van Petra geplaatst op 7 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Lieve Kiki , heel erg dank voor het mooie consult. Het klopte exact wat u vertelde , en u zegt ook iedere keer hetzelfde , dat het iemand is uit het verleden die terug komt, ongelooflijk goed , lieve groetjes siv.




Ervaring van siv met helderziende Kiki   Ervaring van siv met helderziende Kiki   Ervaring van siv geplaatst op 28 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Lieve medium Kiki, jouw voorspelling op mijn nieuwe baan in deze maand augustus is uitgekomen. Je bent precies en zuiver met je gave. Altijd dankbaar dat ik je mag spreken. Tot gauw en groetjes Lilian.




Ervaring van Lilian met helderziende Kiki   Ervaring van Lilian met helderziende Kiki   Ervaring van Lilian geplaatst op 21 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Door echt alleen mijn naam en die van mn (ex) partner te noemen wist ze echt precies te beschrijven hoe zijn gedrag in mekaar zat. dat het een knipperlicht relatie was maar ook dat hij weer op hangende pootjes terug zou komen. ben erg benieuwt naar deze voorspelling. deze vrouw is een topper. bellen waard. liefs N.




Ervaring van n. met helderziende Kiki   Ervaring van n. met helderziende Kiki   Ervaring van n. geplaatst op 26 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Hallo Kiki

Ik sprak u net even 10 minuten en u zei dat u ziet dat ik soort van afstand genomen heb van hem en dat klopt. Ik merk dat ondanks dat ik u over hem belde, ik eigenlijk al een soort afstand genomen heb. Ik begin meer boven de situatie te staan, precies zoals u zo snel wist te benoemen.

Het was een kort gesprekje omdat ik weinig credits over had maar toch heel informatief. U zei dat hij contact opneemt maar dat ik dan soort afstandelijk ga doe en dat kan ik wel plaatsen. Of hij contact opneemt moet de tijd uitwijzen maar dat ik er meer boven ben ga staan dat herken ik gewoon heel erg.

Dank u wel.




Ervaring van S met helderziende Kiki   Ervaring van S met helderziende Kiki   Ervaring van S geplaatst op 15 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Topconsulent. Heel, heel sterk. Bedankt, Kiki. Kortom geen woorden voor. Liefs, E.




Ervaring van E met helderziende Kiki   Ervaring van E met helderziende Kiki   Ervaring van E geplaatst op 25 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Hey Kiki telkens weer heb je gelijk .het lot zeg je dan al lachend. Ben benieuwd wat het volgende gaat brengen. He bent zo goed in je voorspellingen en je aanvoelen van energien super gewoon. Hoop je snel weer te spreken. Xxx.




Ervaring van N. met helderziende Kiki   Ervaring van N. met helderziende Kiki   Ervaring van N. geplaatst op 16 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Hi Kiki,

Nou ik had gister ook al een bericht geplaatst, maar nu voor de 2e keer heb je weer gelijk gehad :). mijn vriend heeft de nieuwe baan gekregen. Ik ga je van de week toch nog even weer even bellen :) .

A.




Ervaring van A met helderziende Kiki   Ervaring van A met helderziende Kiki   Ervaring van A geplaatst op 28 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Hi kiki,

ik sprak je vorige week over me relatie, dat was heel positief.daar hoefde ik me geen zorgen over te maken.

maar toen zei je tegen mij, dat ik oude vrienden ging los laten, en ik dacht hmm? ik zou niet weten wie.maar na afgelopen weekend denk ik dat je dat wel ergens goed heb aangevoeld..




Ervaring van A met helderziende Kiki   Ervaring van A met helderziende Kiki   Ervaring van A geplaatst op 27 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  lieve kiki
je zat heel goed met jou voorspellingen. je zei dat mijn ex partner terug contact zou opnemen en dit is ook gebeurd
je bent hartstikke goed en nu afwachten naar het verdere verloop maar ik vertrouw erop .
dankjewel lieve kiki.
knuf noe.




Ervaring van noe met helderziende Kiki   Ervaring van noe met helderziende Kiki   Ervaring van noe geplaatst op 22 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Lieve kiki,
Wat ben ik blij met de woorden "wendy het spijt me." Dat geeft me de moed om verder te zetten. want ik was hellemaal kapot. En zekers met wat volgde. hij gaat contact opnemen en er komt terug een relatie. Die maand kan er dan ook nog wel bij. Ik hoop dat ik dit ook nog volhou. Ik hoop zo hard dat je gelijk krijgt, ik hou je op de hoogte, maar jou vastkrijgen is een ganse opgave. Maar als je voorspelling al uitkomt ben je meer dan 5 sterren waard. Ik geloof.




Ervaring van Wendy met helderziende Kiki   Ervaring van Wendy met helderziende Kiki   Ervaring van Wendy geplaatst op 11 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Kiki,
bedankt voor je mooi en zuiver consult. Je wist zoveel te vertellen en ik was sprakeloos, .Je bent een topper.




Ervaring van Juan met helderziende Kiki   Ervaring van Juan met helderziende Kiki   Ervaring van Juan geplaatst op 29 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Kiki, je had gelijk. Hij is alleen gekomen. Je weet wie ik bedoel. Degene die vandaag langs moet komen. En voorspelling is al uitgekomen. Dank je lieverd.




Ervaring van Nelly met helderziende Kiki   Ervaring van Nelly met helderziende Kiki   Ervaring van Nelly geplaatst op 29 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Mijn tong viel nog net niet uit mn mond. Zonder iets te zeggen alles meteen raak.
Super eerlijk snel en direkt.
Rillingen over mn lijf.
Dank je wel.




Ervaring van Anoniem met helderziende Kiki   Ervaring van Anoniem met helderziende Kiki   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Lieve Kiki, heel erg bedankt voor de reading. Het klopte exact wat u vertelde, ongelooflijk, echt zo goed. U wist meteen te vertellen dat het iemand was die ik al kon.Ik bel u snel nog eens terug, lieve groetjes siv.b.




Ervaring van siv.b met helderziende Kiki   Ervaring van siv.b met helderziende Kiki   Ervaring van siv.b geplaatst op 14 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Lieve medium Kiki,

Je had het helemaal goed. De keuze op een nieuw huis, daar was ik niet voor geselecteerd. Ik hoopte nog dat je geen gelijk had en niet wat ik wilde horen. Jij bent echt goed met het voorspellen als ik je een vraag stel. Je blijft mij verbazen. Groetjes van Lilian.




Ervaring van Lilian met helderziende Kiki   Ervaring van Lilian met helderziende Kiki   Ervaring van Lilian geplaatst op 12 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Kiki is voor mij de beste. Zij kan zo goed invoelen en in details de dingen zien en heeft het juist. Jammer dat je alleen zo weinig aanwezig bent en alleen in de ochtend. Is het een mogelijkheid dat je ook in de avond online bent? Dan kan ik je vaker bellen :).




Ervaring van B.D met helderziende Kiki   Ervaring van B.D met helderziende Kiki   Ervaring van B.D geplaatst op 9 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Lieve Kiki, jij hebt sinds december vorig jaar verschillende voorspellingen gedaan. We hebben regelmatig gebeld en als ik mij heel slecht voelde haalde jij mij er weer bovenop. Nu na al die maanden is letterlijk ALLES wat je hebt voorspeld uitgekomen. Ik ben je hier enorm dankbaar voor. Zowel voor de opbeurende gesprekken als voor de voorspellingen die een voor een uitgekomen zijn.
JIJ BENT KEIGOED IN WAT JE DOET.
Jij verdient een pluim. Dankjewel voor alles en we blijven in contact xxx.




Ervaring van Peke met helderziende Kiki   Ervaring van Peke met helderziende Kiki   Ervaring van Peke geplaatst op 12 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Kiki, wat ben jij een lief en sterk medium. Alles klopt.ik hou je op de hoogte.




Ervaring van Juan met helderziende Kiki   Ervaring van Juan met helderziende Kiki   Ervaring van Juan geplaatst op 31 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Ik heb je onlangs gesproken. Heb een mooi consult gehad . je bent een topper.
Groetjes.




Ervaring van Nikkie met helderziende Kiki   Ervaring van Nikkie met helderziende Kiki   Ervaring van Nikkie geplaatst op 29 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Jammer dat mijn credits op waren Kiki.het voelt altijd goed een gesprekje met jou. Ik kan er weer tegenaan. Thanks for the positve Vibes. You are one of a kind. Love.A.




Ervaring van Anoniem met helderziende Kiki   Ervaring van Anoniem met helderziende Kiki   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Kiki,
bedankt voor je mooie consult, was precies wat ik zelf voel. je bent een topper en aanrader . ik hou je op de hoogte qua voorspellingen.




Ervaring van Juan met helderziende Kiki   Ervaring van Juan met helderziende Kiki   Ervaring van Juan geplaatst op 11 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Kiki, thanks voor de fantastische reading. Je bent top. F.




Ervaring van F met helderziende Kiki   Ervaring van F met helderziende Kiki   Ervaring van F geplaatst op 11 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Dag Kiki,
Ik heb vandaag een consult van u mogen ontvangen. waarvoor mijn dank. U hebt mij meegegeven dat ik binnenkort een keuze zal moeten maken tussen diverse banen en voor eind van het jaar mijn zielsmaatje zal ontmoeten die ik reeds ken. Ik hoop van harte dat uw voorspellingen uitkomen. Voor nu bedankt.




Ervaring van M met helderziende Kiki   Ervaring van M met helderziende Kiki   Ervaring van M geplaatst op 27 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-denhaag.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-denhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-denhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-denhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden