Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-denhaag.nl


  Helderzienden uit Den Haag kijken live in de kaarten en beantwoorden uw vragen
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Esterella
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-denhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esterella
  Ervaring met helderziende Esterella
  Esterella,
Heel even dacht ik dat u er helemaal naast zat.
Maar daar u bleef zeggen over die man, kon ik pas alles plaatsen. Heb geen woorden om te zeggen hoe goed u bent.
Bedankt voor alles. U bent echt goed en zo lieve dame. Liefs L.L.




Ervaring van L.L. met helderziende Esterella   Ervaring van L.L. met helderziende Esterella   Ervaring van L.L. geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esterella
  Ervaring met helderziende Esterella
  Lieve Esterella, heel hartelijk dank voor het mooie consult, over de mooie dingen die gaan komen en het contact met mijn overleden moeder, het was precies zoals ze was, en ook de soep die ze nog vlak voor haar dood heeft gemaakt, ongelooflijk .




Ervaring van siv met helderziende Esterella   Ervaring van siv met helderziende Esterella   Ervaring van siv geplaatst op 16 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esterella
  Ervaring met helderziende Esterella
  Esterella, wat jij kan daar zijn geen woorden voor.
Jij bent een luisterend oor, weet goed waar en wat het probleem kan zijn en ook oplossingen die je aanbiedt waar je echt verder mee kan.
Jij bent zo oprecht en eerlijk.
Je bent een topper op de lijn.
Alvast bedankt.
Alles wat je zei is uitgekomen.
Een echte aanrader.

liefs.




Ervaring van Chelsey met helderziende Esterella   Ervaring van Chelsey met helderziende Esterella   Ervaring van Chelsey geplaatst op 9 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esterella
  Ervaring met helderziende Esterella
  Allereerst wil ik je bedanken Esterella , om mij duidelijk te maken dat ik teveel energie in andere personen steek , dan mezelf op de eerste plaats te zetten, knap dat je de dingen ziet en beschrijft dat helemaal klopt en ook van personen, en zeker van de armband, nu weet je wie ik ben dank je .




Ervaring van C xxx met helderziende Esterella   Ervaring van C xxx met helderziende Esterella   Ervaring van C xxx geplaatst op 30 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esterella
  Ervaring met helderziende Esterella
  Wauw zo,n lieve dame Esterella,
Je voelde het allemaal zo perfect aan en over de witte auto Mercedes en over de jongen, ik heb geen worden voor dank je wel.




Ervaring van gina met helderziende Esterella   Ervaring van gina met helderziende Esterella   Ervaring van gina geplaatst op 30 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esterella
  Ervaring met helderziende Esterella
  Wat een fijne dame.
Zonder te veel uitleg van mezelf kon ze op de kop juist weer geven wat er was.
Bedankt Esterella .
Ik bel je zeker nog terug.
Liefs Rudi.




Ervaring van Rudi met helderziende Esterella   Ervaring van Rudi met helderziende Esterella   Ervaring van Rudi geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esterella
  Ervaring met helderziende Esterella
  Een hele fijne warme vrouw die alles goed beschreef. Nu kijken en hopen dat alles op zijn plek gaat vallen.




Ervaring van a met helderziende Esterella   Ervaring van a met helderziende Esterella   Ervaring van a geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esterella
  Ervaring met helderziende Esterella
  Ik heb woorden te kort om je te zeggen hoe goed je alles kon aanvoelen.
Je zat er bonk op.
Je bent gewoon een lieve vrouw. Die me echt heeft geholpen.
Bedankt voor alles en ik bel je zeker nog terug.




Ervaring van Roosje met helderziende Esterella   Ervaring van Roosje met helderziende Esterella   Ervaring van Roosje geplaatst op 1 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esterella
  Ervaring met helderziende Esterella
  Geweldig.
Leuke lieve dame, die snel dingen waarneemt. Helaas was mijn te goed op, en ik had het niet door, anders had ik je nog willen bedanken.
Echt wauw. Dankjewel. Ik laat van me horen hoe het is gegaan.
Een fijne dag en dankjewel. Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met helderziende Esterella   Ervaring van Karin met helderziende Esterella   Ervaring van Karin geplaatst op 19 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esterella
  Ervaring met helderziende Esterella
  Deze dame kan persoon perfect omschrijven zonder foto, echt alles klopte. Niet gissen, geen vragen, bahm zo is deze persoon. Zegt de dingen zoals ze ze ziet, geeft advies. Kan beelden ontvangen, gedetailleerd. Na mijn vakantie ga ik zeker terugbellen naar deze lieve dame.




Ervaring van K met helderziende Esterella   Ervaring van K met helderziende Esterella   Ervaring van K geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esterella
  Ervaring met helderziende Esterella
  Toen ik haar voor het eerst belde vertelde ze mij dat ik binnen een aantal weken een man zou ontmoeten. Ook omschreef ze deze man en hoe het tussen ons zou lopen. Dit is precies zo uitgekomen. Ook kon ze zijn karakter precies omschrijven. Doordat ze me gewaarschuwd had heb ik mezelf gelukkig kunnen behoeden. Nu op naar de volgende voorspelling, op deze kan ik niet wachten en hoop dat deze mag uitkomen, dan ben ik echt blij.




Ervaring van E. met helderziende Esterella   Ervaring van E. met helderziende Esterella   Ervaring van E. geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esterella
  Ervaring met helderziende Esterella
  Ik heb gisteren een wauw moment mogen beleven. Wat deze vrouw van bij het begin vertelde klopte volledig met mijn verhaal. Zonder vragen, gewoon op de feiten. Top medium.




Ervaring van XX met helderziende Esterella   Ervaring van XX met helderziende Esterella   Ervaring van XX geplaatst op 9 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esterella
  Ervaring met helderziende Esterella
  Beste Estrella, U bent een super consulente en erg fijn om mee te praten. U kunt erg goed en snel invoelen op karakters en situaties. Zonder informatie van me wist u hoe het zit. Ik heb u ervaren als heel warm, vriendelijk, betrokken, begripvol en geduldig en ben heel blij dat ik bij u terecht kwam. Ik doe mijn best uw adviezen op te volgen. meer positiviteit uit te stralen, niet gebukt te gaan onder dingen die ik als heel moeilijk en verdrietig ervaar en niet al te makkelijk mensen vertrouwen (misschien weet u nu wie ik ben :). Mijn hartelijk dank voor het fijne gesprek.




Ervaring van xs met helderziende Esterella   Ervaring van xs met helderziende Esterella   Ervaring van xs geplaatst op 3 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esterella
  Ervaring met helderziende Esterella
  Esterella.

Ik had weinig geloof van wat u mij allemaal zei.
Tot nu net heb ik u terug gebeld.
Wat bent u goed. Praktisch alles is uitgekomen. Nog enkel wachten op dat ene.
Bedankt u bent TOP.




Ervaring van Lyn met helderziende Esterella   Ervaring van Lyn met helderziende Esterella   Ervaring van Lyn geplaatst op 30 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esterella
  Ervaring met helderziende Esterella
  Esterella ,

Ik dank je voor de mooie woorden van mijn overleden tante. Je beschreef haar perfect.
En dank om me open te laten bloeien, wat ben je goed. Knuf
Liefje.




Ervaring van Liefje met helderziende Esterella   Ervaring van Liefje met helderziende Esterella   Ervaring van Liefje geplaatst op 10 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esterella
  Ervaring met helderziende Esterella
  Beste Esterella, jij bent 1 van de weinige op deze site die de situatie zo goed kan invoelen zonder dat ik je nog enig details moet doorgeven. Je begon meteen over de blokkade op mijn werk gebied en beschreef de persoon in kwestie zodanig goed alsof je haar zelf kent. Niet enkel haar had je goed beschreven maar ook die ene met een buikje. Ik kijk alvast uit naar je voorspellingen. Alvast nog is nen dikke merci. Groetjes L.L. van Antwerpen.




Ervaring van L.L. met helderziende Esterella   Ervaring van L.L. met helderziende Esterella   Ervaring van L.L. geplaatst op 30 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esterella
  Ervaring met helderziende Esterella
  Esterella, ik koos je door je naam, ik had nog nooit gebeld naar een nr zoals deze, maar wat ben ik blij dat ik dat deed. Nooit heeft iemand mij zo verstelt laten staan als jij. Wow prachtig Dank je.
Tot horens.
Marion.




Ervaring van Marion met helderziende Esterella   Ervaring van Marion met helderziende Esterella   Ervaring van Marion geplaatst op 21 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esterella
  Ervaring met helderziende Esterella
  Bedankt Esterella voor je eerlijkheid.
Je voelde het allemaal zo perfect aan.
Ik bel je snel weer.




Ervaring van Fien met helderziende Esterella   Ervaring van Fien met helderziende Esterella   Ervaring van Fien geplaatst op 20 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-denhaag.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-denhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-denhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-denhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden